about browhouse.

Browhouse is in 2016 begonnen met haar journey. Het beauty merk, wat in eerste instantie alleen beauty behandelingen aanbood, heeft zich uitgebreid tot online beauty platform voor elke vrouw. Browhouse staat bekend als dé beauty specialist van de grootste Nederlandse influencers.

Behandelingen, voornamelijk gericht op wenkbrauwen, worden aan huis gegeven en de wenkbrauw kit kan online worden aangeschaft. Zo heb jij de salon kwaliteit ook in huis. Natuurlijk is onze salon ook op afspraak geopend zodat je daar langs kan komen voor je favo behandeling.

Onze nieuwe brow kits zijn de eerste ontwikkelde kits in Nederland op gebied van wenkbrauwen, en daar zijn we best een beetje trots op :) De kit is voor elke vrouw die weinig tijd heeft om naar de salon te gaan, de vrouw die het liefst zelf haar beauty rituelen uitvoert omdat ze haar gezicht het beste kent en de vrouw die van luxe houdt. De kits zijn exclusief verkrijgbaar op de website van browhouse.

Enjoy het gemak van de kits en doe je wenkbrauwen stap voor stap aan de hand van de bijgeleverde sheets <3

Op ons blog kan je lezen over alles wat er gebeurt op beauty gebied. Wordt zelf een beauty professional en schaf de kit aan om je brows te shapen hoe dat ook in salons gedaan wordt.

Keep an eye on our website for new products and get in touch daily on @browhouse and @fabienneoonk.

 

 

Over Fabienne Oonk

Browhouse begon voor Fabienne Oonk als een passie voor beauty. 

Van kleine behandelingen aan huis, naar het vergroten van het klantenbestand, dé beauty specialist van alle grote Nederlandse influencers worden, personeel in dienst naar een eigen webshop.

'Ik wil mijn passie voor beauty met iedereen delen, vandaar ook deze kit die voor iedereen gemakkelijk in gebruik is'. 

Love,
Fabienne