free EU shipping on orders over €75 | worldwide shipping

Wat zijn soap brows?

What? Soap brows?
Soap brows zijn wenkbrauwen die in model zijn gebracht met 'wenkbrauwzeep'. De wenkbrauwzeep is een oude, effectieve truc om je wenkbrauwen de hele dag op hun plek te houden. Ook zorgt het product ervoor dat je wenkbrauwen voller lijken, omdat je alle haartjes omhoog kan borstelen. De haartjes blijven vervolgens door de zeep in model zitten.

Waarom wenkbrauwzeep?
Wenkbrauwzeep geeft dus eigenlijk hetzelfde effect als wenkbrauw gel. Waarom zou je dan alsnog voor wenkbrauwzeep kiezen, hoor ik je denken. Wenkbrauw gel werkt voor veel mensen prima, alleen blijft dit vaak niet langer dan een paar uur zitten. De haartjes zakken al snel weer naar hun oude vorm. Met de brow soap blijven je wenkbrauw haren beter gelift.

Natuurlijk kan je prima een regular blok zeep gebruiken voor je soap brows, maar om de kans op huidirritatie te vermijden hebben wij een brow soap ontwikkeld met glycerine voor hydratatie van de haren en de huid. Ook bevat onze brow soap duurzame palmolie, kokosolie en zelfs hamamelis virginiana extract. Deze bevatten antioxidanten ter hydratatie van de huid en verzachten huid en haar.

Hoe het werkt
Koop hier je brow soap. Maak de bijgeleverde spoolie een beetje vochtig, door deze nat te sprayen of kort onder de kraan te houden. Haal de spoolie over de zeep en kam je wenkbrauwharen omhoog.